We combineren richting, waarde en presence om prestatiedoelen te bereiken.

Past jouw businessmodel nog wel in deze dynamische markt? Op welke (nieuwe) manieren blijf jij toegevoegde waarde leveren?

Duurzaam groeien start met een intern breed verankerde richting, ondersteund met een sterke waardepropositie en relevante presence. Maar wat is jouw richting? En bied je blijvend en voldoende waarde? Ben je wendbaar genoeg? Samen met jouw team ontdekken we of jouw organisatie klaar is voor morgen.

Richting: een sterk en dynamisch fundament

Waarden laten ons weten of wat we doen goed is

Je wilt als organisatie herkenbaar zijn om jouw klanten te binden. Dit start met het bepalen van richting. We laten jou begrijpen wie je bent, waar je bent, waar je heen moet en samen maken we een plan om daar te komen.

> Identiteit ontwikkeling
> Ambitiebepaling met Lego Serious Play
> Merkarchitectuur & -positionering
> Businessmodel
> Merkstrategie & groeistrategie

In een kernteam ontwikkelen we een krachtige merkstrategie en scherpe positionering, en ik help met het bepalen van de ambities. We vinden kansen waar je onmiddellijk van profiteert.

Waarde verankeren

We verbinden de waarom van jouw merk met de waarom van jouw klanten.

We (her)ontdekken jouw toegevoegde waarde, waarmee we nieuwe kansen aanboren. We zorgen dat jouw waardepropositie optimaal aansluit bij de wensen en behoeften van jouw doelgroep.

> Waardepropositie
> Product/Marketfit

Klantwaarde is geen omzet maar de waarde die een klant ontvangt. Deze klantwaarde zit verstopt in het ‘waarom’ van jouw organisatie. Waarom ben jij waardevol in de ogen van een klant? We zorgen gezamenlijk voor een krachtige waardepropositie.

Presence: verwachtingen waarmaken

Ontwikkelen van relevante ervaringen die jouw publiek aanspreken.

In jouw markt is volop keuze. Je zoekt continue naar onderscheid vermogen: een herkenbare visuele identiteit, een converterende online omgeving en communicatie die verbindt. We brengen jouw richting en waarde tot leven in relevante touchpoints.

> Visuele identiteit
> Websites & online platforms
> Campagnes

Moderne klanten verwachten meer van jouw merk. Ze verwachten (digitale) touchpoints die voldoen aan hun verwachtingen. We brengen de richting en waarde tot leven in visuele identiteit en relevante touchpoints.

Groeien: op koers blijven

Na richting, waarde en presence wil je zichtbaar groeien.

Je groei stagneert en je kunt de bottleneck niet vinden, of je zoekt naar nieuwe methoden om te groeien. Je hebt gedachten over de groei van jouw organisatie, maar je vervalt in vaak losse ideeën, zonder structuur.

We regelen mechanismen om jouw groei inzichtelijk te maken. We sturen blijvend op klantwaarde.

> Customer journey
> Conversie optimalisatie
> AAARRR funnel & bottleneck analyse

Sturen op resultaten

Ik stem mijn activiteiten af op jouw doelen en ik werk met je samen als een onderdeel of verlengstuk van jouw team.

Plan een afspraak