De succesvolle merken van morgen veranderen de wereld van nu!

Het kan niet anders dan dat wij met elkaar producten ontwikkelen voor de toekomst van volgende generaties. Hier komt mij energie en enthousiasme uit voort: het inspireren van mensen om verder te kijken dan vandaag.

Vanuit dit perspectief werk ik samen met en bij mijn opdrachtgevers aan merkstrategie, positionering, marketing en groei. Als sparringpartner breng ik nieuwe energie, luister ik en daag uit waar nodig. Ik werk ‘hands-on’, strategisch en resultaatgericht.

Ik voel mij goed in de wereld tussen logica (bedrijfskunde) en magie (creativiteit). Ik werk:

Hands-ons: doen wat nodig is.
Nieuwsgierig: naar de wereld en naar mensen en alles daartussenin.
Strategisch: keuzes maken en daarmee groei realiseren op lange termijn.
Moedig: niet binnen de lijnen en geen ja-knikker.

Sturen op resultaten

Ik stem mijn activiteiten af op jouw doelen en ik werk met je samen als een onderdeel in of verlengstuk van jouw team.

[qbutton target=”_self” font_weight=”” text=”Plan een afspraak” link=”/contact/”]